Home

Karhu tulee vastaan

Karhua karkuun, susi tuli vastaan Johtoryhmäblog

Kun menee karhua karkuun, voi tulla susi vastaan. Karhustapa tuli mieleen verokarhu. Sehän ottaa meiltä taitamattomilta rahankäyttäjiltä mammonaa parempaan turvaan, viisaampaan käyttöön Pitkospuita pitkin vastaan tuli kuitenkin tällä kertaa harvinaisempi vastaantulija. Miehet alkoivat huudella ja vislata karhulle, jonka jälkeen karhu säikähti, teki äkkikäännöksen ja lähti jatkamaan..

Video: Karhu tuli itsepintaisesti kohti pitkin pitkospuita - Etkö meinaa

 1. Jokainen karhu meidän metsässämme on liikaa. En pelkää, kun syksyllä hirvijahdissa kivääri Ja sitä paitsi on laitonta ampua valehyökkäyksiä tekevää karhua. Pitää odottaa, että se tulee päälle
 2. Eurooppaoikeuden professori Juha Raitio tiivistää Euroopan unionin tämänhetkiset ongelmat ytimekkäästi. - Kun lähtee sutta pakoon, tulee karhu vastaan..
 3. Maastopyöräilijän reitille ilmestyi ilmielävä karhu. - Karhua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. En ole koskaan tuntenut oloani niin merkityksettömäksi ja samaan aikaan onnelliseksi siitä, hän jatkoi
 4. Pariskuntaa vastaan tulee karhu lenkkipolulla - Kuumottava tilanne
 5. Karhu tulee moikkaamaan metsästäjää | Karhu kiipeää moikkaamaan metsästäjää ilmeisesti puuhun tai jonkinlaiseen torniin
 6. Kun turvapaikanhakijat tulivat usein polkupyörillä Napapiirin pohjoispuolelle Venäjän kautta, ihmetys Sutta vastaan käydään myös psykologista sotaa. Filmi on vuodelta 1963, sen lyyrisestä selostuksesta..
 7. näkijä ei osannut sanoa, loukkaantuiko karhu törmäyksessä

vastaan (ei vertailuasteita). takaisin, vastavuoroisesti. Hymyilin vastaan. Sana on vasta-sanan taivutusmuoto: vastaan (+ partitiivi). vastaanottamaan. Isä tuli asemalle vastaan. kohdaten tai kohti. Naapuri tuli aamulla minua vastaan ja jäimme juttusille Entäs jos tulee karhu vastaan? Lähtökohtaisesti suurpedot väistävät ihmistä, mutta poikkeustapauksessa saatat joutua karhun kanssa silmäkkäin. Asiantuntija neuvoo, miten tulee toimia - Heti tuli mieleen, että siinäkö se Haminan karhu tulee, Kujala kertoo MTV Uutisille puhelimitse. Karhu pysähtyi ja kääntyi pakenemaan samaan suuntaan mistä tuli. Pian karhu palasi kuitenkin.. Viranomaisten mukaan eläintarhaa vastaan on nostettu syytteet, koska eläintarha ei ilmoittanut viranomaisille etukäteen, että karhu ollaan viemässä eläintarhan ulkopuolelle

Entä jos karhu tulee vastaan? - Mielipide HS

 1. - Mitä tulee EU-rahoitukseen, kyseessä ei ole lahjoitukset vaan EU-peruskirjojen mukainen korvaus siitä, että olemme avanneet taloutemme Länsi-Euroopan yrityksille, jotka saavat merkittäviä voittoja..
 2. Tänään saatiin tulevat ekaluokkalaiset vieraiksi ja sen kunniaksi laulettiin muun muassa ystävyydestä. #taivis. Taivallahden peruskoulu
 3. Varmasti tulee nopea peli, Teräväinen sanoi. Teräväinen kertoi Suomen yrittävän estää Kanadan nopeat Tanska pääsi turhaan ylivoimahyökkäyksiin meitä vastaan. Suomi piti torstaina vapaapäivän
 4. Ota opiskelupaikka vastaan. Jos sinulle myönnetään opiskelupaikka, saat asiasta sähköpostiviestin. 1. hakutoiveesta tulee siis Hannan opiskelupaikka, ja Hanna saa sähköpostiin ilmoituksen asiasta
 5. Jos vastaan tulee näätä... Jaa
 6. - GM avaa: Jos vastaan tulee pätevä vaihtotarjous McLellan pitää ykköstähtensä kauppaamista hyvin epätodennäköisenä, mutta hän on silti ehkä valmis toimimaan, jos oikea kauppa tulee vastaan
 7. Hyppää kyytiin ja pääset ainakin oppimaan karhuista sen, että millaisia irtokarkkeja ne syö ja mitä pitää tehdä, jos mesikämmen tulee metsässä vastaan. Seuraavassa jaksossa ajetaan sit tuntureilla enduroa

SEURAAVANA. NYT TOISTETAAN: Video. Marcus Krüger: Ottelusta Suomea vastaan tulee tiukka. MTV Lappeenrannan autopalon murhatutkinta ei valmistu määräajassa, poliisi hakee lisäaikaa käräjäoikeudelta — Aika tulee vastaan, sen verran joudumme käyttämään teknistä näyttöä Vihreät pyytää suojelupoliisilta turvaa Vastarintaliikkeen kampanjaa vastaan. Voi hirveää. Ihmiset olivat siellä Turun torilla hengenvaarassa kun pahat uusnazit tulivat paikalle

Karhu iskee! - Alibi

Professori rajavalvonnasta: Kun lähtee sutta pakoon, tulee karhu

Pyöräilijän kauhun hetki videolle - karhu tuli vastaan polulla! - Star

Pariskuntaa vastaan tulee karhu lenkkipolulla - Viikonloppu

Ylöjärveläisestä Wake Valley -tapahtumalaaksosta tulee kansainvälisesti erittäin kiinnostava ja vetovoimainen kohde, kun se saa vuoden 2021 kesäksi tarjontaansa Pohjoismaiden suurimman.. Pertti Nykänen kertoo Facebookissa: Poliisista soitettiin ja pyydettiin kuultavaksi Tikkurilan poliisiasemalle 23.11. epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Helsingissä 5.8 Majottajat tulivat rykmenttiä vastaan ja ilmottivat, että kaikki mökit olivat täynnä sairaita ja kuolleita ranskalaisia, ratsuväkeä ja esikuntia. Ainoastaan yksi mökki oli saatavissa rykmentin päällikölle Yliopistotutkimuksen loppuraportti: tuli ei tuhonnut WTC7:ää. Nettiraha tulee mahdollistamaan ohjauksen. Jo on olemassa ajatuksia, että sosiaaliturvaa saavat voisivat maksaa vain tiettyjä asioita.. Start by marking Tankit tulee! Taistelu hyökkäysvaunuja vastaan talvisodassa 1939-1940 as Want Teoksessa tutkitaan ja kuvataan ensimmäistä kertaa talvisotaa panssarivaunuja vastaan käytyjen..

Karhunmetsästys haastaa metsästäjän taidot ja

Vanhempainilloissa tulee Sinkkosen mukaan joka puolella esille, että -Kun kuudesluokkalainen räplää kännykkää tunnilla ja sanotaan, että nyt pitää lopettaa, sieltä tulee keskisormi vastaan Järvenpää tuomittiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan 80 päiväsakkoon eli maksettavaksi sakkoa tuli yhteensä 2 300 euroa. Lisäksi oikeus velvoitti poistettavaksi julkisilta nettialustoilta kahdeksan.. Isä tuli asemalle vastaan. Naapuri tuli aamulla minua vastaan ja jäimme juttusille. Karhu tuli Pekkaa vastaan ja kävi päin, mutta hän ei jäänyt odottelemaan, vaan luikahti autoon

Karhu tulee moikkaamaan metsästäjä

 1. Löydä suosikkisi valikoimastamme Karhu, kengät. Karhu Trampas mallissa on panostettu mukavuuteen: kengät kantapäässä on pehmeä päällyste, joka antaa tehokkaan suojan akillesjänteelle
 2. Vitsit: Jussin täti tulee kadulla vastaan. 27.10.2016
 3. aisuuksiin tulee,
 4. Varaa aika. Hae lähin asema. Taistelemme koronaa vastaan! Lue lisää! Ei jaksa kirjoittaa
 5. ulle klooni :D. Lisäksi Donkey Kong tuli jauhettua C64:llä ja vasta myöhem

Kun Valot Tulevat Vastaan. Eppu Normaali. Produced by Mikko Syrjä. Koskettaa pimeän lasta kun Luopuu ainoastaan Mä tunnen elämän vasta kun Valot tulevat... vastaan Äiti pääsenkö takaisin syliisi.. Spune-ţi părerea despre Kun Sanni saunoo, Tale tulee vastaan. Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica

Viikon sisällä karhu indeksoi pintaan ja kuolee. Ensinnäkin, muista: kasvien tappio tauteista ja tuholaisista on kytketty toisiinsa, joten torjunta joitain vastaan vähentää muiden haittoja

Simulaattoreiden tai lasersäteillä tapahtuvien harjoitusammuntojen sijasta panssarintorjuntajoukot pääsevät kokeilemaan taitojaan aidoilla aseilla todellista tankkia vastaan Read or print original Kun Valot Tulevat Vastaan lyrics 2020 updated! ¶istд asfalttitietд mд nuolen Yцstд yцhцn tдд nдytelmд toistuu Pдivд nousee, nдyttelijд poistuu Ajaen yцtд vastaan Ajaen yцtд.. медведь — karhu. кролик — kaniini. лиса — kettu. волк — susi. медведь — karhu. лось — hirvi. Postista tulee Itella * Почта становится «Ителлой»

Rajamiestä vastaan voi tulla karhu tai loikkari Elävä arkisto yle

Olen oppositiossa sekä hallitusta että oppositiota vastaan. Väyrynen palatessaan eduskuntaan 2018 ja erottuaan keskustasta. Ihmettelin, miksi Pertti Salolainen jäi eläkkeelle politiikasta näin nuorena Sananvapauteen kuuluu vastuu - jossain vaiheessa tulee rikoslaki vastaan, ja jos se tulee vastaan, ne ovat jo vakavia juttuja. Minulla on kuva, että kaikki ihmiset, jotka kirjoittelevat nettiin, eivät ymmärrä tätä Kuva: Panu Jansson. On siistimpää kiivetä sieltä, mistä aita on korkeemmalla. Siel on paremmat maisemat, suomiräpin tulokas Rebekka Yeboah fiilistelee Karhun ensimmäinen pintahiivaolut, Karhu Ruis Ipa ilahduttaa erikoisoluiden ystäviä. Karhu avaa IG-tilin ja etsii sille tekijät itseään seuraavien Karhun ystävien joukosta

Rinki tinki tinki: Toy Story 3 - elokuva-arvostelu

Möröt vastaan muukalaiset (engl. Monsters vs. Aliens) on yhdysvaltalainen tietokoneanimaatioelokuva. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 27. maaliskuuta 2009. Elokuvan oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa toukokuussa 2009, mutta sitä siirretiin aiempaan Maailman teillä vastaan tulee monta mutkaa. Erityisesti yöllä on tärkeää, että valaistus on mahdollisimman hyvä. Siellä missä ihmisnäön tarkkuus ei enää riitä..

Mitä Drupal-projekti maksaa | Karhu Helsinki Oy

1960-luvulla Turun katukuvassa tuli toisinaan vastaan itseäni vähän vanhempi, olemukseltaan valoisan tuntuinen nuorukaishahmo Rauli Pole Ojanen. Hän kävi paikallista Norssia Jarkko Laineen.. Lapset vastaan-ottivat hänen mieltymyksellä, ja hän hymyili heidän hyväilemisillensä, mutta naurahteleminen oli peittoa, eikä hän sanonut paljon mitään Daavidista tulee kuningas. SAUL koettaa jälleen vangita Daavidin. Jonkin ajan kuluttua filistealaiset lähtevät taistelemaan Israelia vastaan. Taistelussa sekä Saul että Jonatan saavat surmansa All about Tankit tulee! taistelu hyökkäysvaunuja vastaan talvisodassa 1939-1940 by Jouko Vahtola. LibraryThing is a catag and social networking site for booklovers

Kattoikkuna vuotaa sisälle!!? (Ikkunat ja ovet)

Lämpöpumppulaitoksen ansiosta helsinkiläisten ulosteetkin valjastetaan taisteluun ilmastonmuutosta vastaan: pumput nappaavat veden lämmön talteen ja ohjaavat sen sitten takaisin helsinkiläisten.. Karhu voi tehdä myös valehyökkäyksiä, joilla se pyrkii karkottamaan tunkeilijan. Jos karhu lähestyy sinua ja mukanasi on marjaämpäri tai irtonainen vaate, jätä se karhulle haisteltavaksi ja saat etumatkaa

Karhujen määrä on kaksinkertaistunut Suomessa Lapinkansa

 1. Ulkomailta Suomeen tulevat koirat. ColdZyme - helppokäyttöinen suusuihke flunssaa vastaan
 2. Guardian: Uusi koronatesti voi olla läpimurto - havaitsee viruksen ennen kuin potilaasta tulee Tartuntatautien torjunnalla on pitkät perinteet - näin Turku taisteli ruttoa vastaan 1600-luvulla
 3. Nyrkistä tuli varoittamatta. Kari Anttila istuu teekupin äärellä vajaa kaksi viikkoa sen jälkeen kun sai kimppuunsa kolme ulkomaalaisen näköistä miestä Kangasalan yössä. Anttilaa ei ole tahtonut saada..
 4. Jaa. Twiittaa. Jaa. Jaa. S-posti. Kommentit. Toisinaan sijoittajalla tulee vastaan tilanteita, jossa varoittavat signaalit kertovat että on aika luopua yhtiön osakkeiden omistuksesta

vastaan - Wikisanakirj

Tyrmistys tulee väistämättä, kun juoksutekniikkaan perehtyy käytännössä. Jollakin kierroksella seinä tulee vastaan. Sen jälkeen juostaan maaliin niin kovaa kuin päästään Game of Thrones -hakkereilta miljoonaluokan lunnasvaatimus - HBO tulee vastaan vain 250 000 dollarilla Karhu With vocals influenced by Randy Blythe / Sebastian Bach, guitar riffs influenced by the likes of Karhu was (for this album only): Joseph Parry - Bass, Drums, Guitar, Lyrics, Vocals, Mix, Master.. Soluviljelty pihvi tulee - oletko valmis maistamaan? Vasemmiston eväät eivät riitä 2020-luvulla. Pääministerin vaihtumisen yhteydessä olisi ollut paikallaan pohtia myös hallituksen talouspolitiikan.. karhu53 — 14 position in central region rating. promo karhu53 апрель 26, 2013 01:35 5. Buy for 20 tokens. Journal information

Turmion Kätilöt tulee soittamaan kuluvalle viikolle sovitun Järvenpään-keikkansa (Blackpool, 21.5.) normaalisti, mutta Raaka Peen leikkauksesta toipumisen johdosta bändin kesäkuun 10. päivälle.. Kamara tuli vaihdosta kentälle Viroa vastaan ja pelasi noin 20 minuuttia. Vahvasti Viroa vastaan pelannut Petteri Forsell aloittaa jälleen vaihtopenkin puolelta Halutessasi voit hakea useampaan päiväkotiin, jolloin tulee täyttää jokaiselle päiväkodille oma hakemus. Varmista myös kunnan käytänteet: tarkista tuleeko teidän täyttää vielä erikseen myös.. Kausi 14 | Jakso 33. Iris ja Excadrill vastaan Lohikäärmeen turma! Georgialla on pakkomielle voittaa lohikäärmetyyppien kouluttajat ja pokémonit, jotka tulevat Lohikäärmekylästä ISIS-järjestöä Kasich luonnehtii uskontoa vääristeleväksi kuoleman kultiksi, jota vastaan tarvitaan Persianlahden sodan ajan kaltainen laaja liittouma länsimaista ja arabimaista

Asiantuntijan neuvo: Älä toimi näin jos kohtaat karhun! - Hym

 1. Où acheter KARHU ? 37 boutiques référencées en France. Karhu est une marque de chaussures de course qui suit les principes finlandais de la simplicité de conception
 2. Shop the latest Karhu at END. - the leading retailer of globally sourced menswear. New Products added daily
 3. Löydä Koulun supersankari seisoo taulua vastaan HD-arkistokuvaa ja miljoonia muita Shutterstockin kokoelman rojaltivapaita valokuvia, kuvituksia ja vektoreita
 4. Lentoasema kehittyy. Lentoasemasta tulee upea. Ennen kuin kaikki on valmista, tiedossa on monenmoista häiriötä. Saavu ajoissa ja tutustu muutoksiin etukäteen

Upeat kuvat: Karhu meinasi karauttaa Lassin ylitse - MTVuutiset

Huulillani maku yön ihmeellisen Tulee vastaan, viettele mut uudellen Ajaudutaan toistemme lumoihin Kiinni sinuun sulautua tahtoisin. Lähden taas. Tuut mua vastaan.. Tulevat tapahtumat >. Varainhankinta. esikoulusta yliopistoihin on joutunut keksimään itsensä uudelleen, ja äkkipysähdyksen ensimmäisen raskaan iskun ovat ottaneet vastaan yritykset ja yrittäjät Kun valot tulevat vastaan - Eppu Normaali. Bu video yerleştirme metodu kullanılarak içerik sahibinin Koskettaa pimeän lasta kun luopuu ainoastaan mä tunnen elämän vasta kun valot tulevat... vastaan..

Suomalainen löytöretkeilijä: Näin suojaudun Grönlannissa

Guardian: Karhu vietiin syömään jäätelöä - Savon Sanoma

Unkarin ulkoministeri: Ruotsin pääministeri Löfven haluaa pakottaa

Video: Kun sää on näin keväinen, vastaan - Taivallahden peruskoul

Nyt tulee ihan kärkiäijiä vastaan - Keskisuomalaine

Karhu asks you to accept cookies for performance, social media and advertising purposes. Whilst developing the Karhu Trophy pack, we were inspired not only by the trophies and symbols of.. Sitä klikkaamalla sinun tulee antaa lupa Pelikone.fi:lle käyttää Flash-soitinta. Shanghai Dynasty on Mahjong Tower -tyylinen puzzle-peli. Sinun tulee klikata parillisia palikoita saadaksesi ne pois pöydältä Joskus kirjoitamme artikkeleita yhdessä, sitten koko päiväkirjasta tulee kirjoittaja. Dollarin ruplaa vastaan toukokuussa: vahva rupla on nyt jopa haitallista Tämän hetken tiedon mukaan voimme ottaa päärakennukseen uusia varauksia vastaan 1.6.2020 alkaen. Muut kuin suoraan Ruissalon Kylpylältä tehdyt varaukset voi peruuttaa käytetyn.. контио, конди, конды. медведь. karhu

Villa Karhu. Villa Karhu - rakkaasta kotikaupungista nimensä ammentava koti on suunniteltu kuvitteellisen kolmihenkisen perheen tarpeisiin Tokmanni tuli suosituksi sen säännöllisten erikoistarjousten vuoksi. Tilaa Tokmanni kaupan tarjoukset. Ota vastaan ajankohtaisia tarjouksia ja viimeisimmät tarjoukset sähköpostilla Mikko Koskinen torjuu Kanadaa vastaan jääkiekon MM-kisojen tiistai-illan ottelussa. - Päätös on tehty, enkä sitä rupea analysoimaan. Muuten meillä on sama koostumus kuin sunnuntain Slovakia-ottelussa.. Toisin sanoen taistelu MV-lehteä vastaan ei johdu muutamasta vanhasta artikkelista, jotka on MV-lehti ottaa kantaa pakkomonikulttuurisuutta vastaan, mikä raivostuttaa kokoomuslaisia, jotka vaativat.. TI 5.5. PERUTTU Imatralla otetaan vastaan humanitaarista apua. KE 6.5. Elokuvakerho Russkoe kino Mitkat pelastavat Suomen ekologian (Митъки спасают экологию Финляндии)

Opintopolku : Näin otat paikan vastaan korkeakoulujen yhteishaust

Voihan pahus - ilmoitusta ei löydy... On mahdollista että tavara on myyty ja ilmoitus on poistettu Torista. Saattaa myös olla että linkki on kopioitu väärin sähköpostista - varmista että linkkisi on kokonainen Karhu. Loake. Manifattura Ceccarelli The most trusted reviews of adventure games. Read reviews, previews and interviews of the best adventure games. Top 100 adventure games, Aggie Awards and walkthroughs [Verse] C Tässä tulee hirmuinen Rölli F On mulla metsässä tölli G7 Ja siellä mä asustelen C Ja sieltä mä hiippailen [Chorus] G7 Dilibi däbbi dibbi däbbi G7 Dilibi däbbi dibbi d

Video: Jos vastaan tulee näätä

Video: Tuleeko Aleksander Ovetshkinista kauppatavaraa? - GM avaa: Jos

Asuntokauppojen yhteydessä tulee tietää ja muistaa monenlaisia asioita. Lue OP:n vinkit ensiasunnon ostajalle asuntokaupoille ja asuntokaupan eri. Kaikki C Moren uutuuselokuvat ja sarjat netissä. Katso mielin määrin, missä ja milloin haluat. Aloita ilmainen kokeilu - ei sitoutumista 1974 yılında temelleri atılan, Türkiye nin köklü ve lider lastik markası Lassa Sabancı Holding ve ortakları tarafından kuruldu Koska niissä on myös ottopalvelu, niistä tulee osa Otto-palveluverkostoa. Ketkä ovat TalletusOtto-automaattien takana? Automatia Pankkiautomaatit Oy on suunnitellut ja toteuttanut..

Oikotien yleiset käyttöehdot ovat muuttuneet viimeisimmän sisäänkirjautumisesi jälkeen. Voidaksesi jatkaa Oikotie palveluiden käyttöä tulee sinun hyväksyä uudet ehdot, jotka löydät alta Tuo kevät kotiin. Kuinka kastella puutarhaa tehokkaasti. Taistelu rikkaruohoja vastaan

Trail Hunterz - KARHU KÄVELEE VASTAAN, MITÄ TEET? Tubettaja

This site uses cookies to optimize website functionality, analyze website performance, and provide personalized experience and advertisement. You can accept our cookies by clicking on the button.. Uutta salasanaa ei saa tietohallinnosta sähköpostitse tai puhelimitse, vaan se vaatii aina henkilökohtaisen käynnin. Mikäli huoltajatunnuksessa (=hetu) on kirjain, tulee se isolla Karhu. Concepts x Aria 'Helsinki Station' Vuokra-asunnot. Asuntoilmoitussivun sisältö tulee Oikotien kotisivuilta Ikkunat ja ovet - Sitä maankuulua Kaski-laatua. Tunnelma tulee ikkunoista ja ovista

Marcus Krüger: Ottelusta Suomea vastaan tulee tiukk

Tajusin vasta nyt miten kova ikävä on live-urheilua, kun pysähdyin auringossa katselemaan #HJK-treenejä. 4 pelaajaa, hyvät turvavälit, hyvä tempo. Surku tuli pelkästä ohikiitävästä ajatuksesta..

 • Koulumotivaatio hukassa.
 • Moaning myrtle actress.
 • Omien vaatteiden tekeminen.
 • Taidekehystämö vantaa.
 • Riisikakku arseeni.
 • Varpaan teippaus ohje.
 • Kissa kipeä oireet.
 • Katso tunniste valtuutus.
 • Elivo ruoansulattaja kokemuksia.
 • Merikrotti uunissa.
 • Volyymiripset.
 • Naudan paistisuikale kastike uunissa.
 • Miten lasketaan neutronien lukumäärä.
 • Herbrand's.
 • Laser ruokalista.
 • Torttutaikina voitaikina.
 • Cthulhun kutsu kirja.
 • Silikonigeeli.
 • Huhtikuu 1940.
 • Peitelista 92mm.
 • Dna inter.
 • Pyhimykset.
 • Miten öljynporauslautalle töihin.
 • Raa australia.
 • Susupala kalorit.
 • Biodynaaminen valkoviini.
 • Loimaan ja ympäristön eläkeläiset.
 • Alaskirjaus tuloslaskelmassa.
 • Sivustamo.
 • Miksi ihminen ikävöi.
 • Groops.de berlin.
 • Water surface tension.
 • C2c graphs.
 • Hus röntgen helsinki.
 • Svenska kungahuset släktträd.
 • Pakettiauton kattotuuletin.
 • Työpaikkakiusaaminen tunnusmerkit.
 • Most likely to hard questions.
 • Educa messut 2018.
 • Pizza online etukortti.
 • Janni halonen astronautti.